PAARDENTAXATIE NOORD-HOLLAND

Voor aankoopadvies en taxeren van paarden en pony's

Samenwerking Paardentaxatie-NH

Alleen ga je sneller, samen kom je verder...


Vereniging Eigen Paard

Bij Vereniging Eigen Paard kunt u terecht met al uw vragen over paarden en pony's. Tevens bieden zij diverse diensten met een team van onafhankelijk deskundigen en geven zij informatie en advies. De diensten die zij aanbieden zijn o.a. aankoopbegeleiding en aankoopadvies, videobeoordeling, juridische vragen en advies over het welzijn van het paard. 

Anouk Holleman (Paardentaxatie-NH) maakt onderdeel uit van het team van onafhankelijke deskundigen waar Vereniging Eigen Paard mee werkt en is bestuurslid. 

Bezoek de website 

Namens Vereniging Eigen Paard neemt Anouk Holleman deel aan het kernteam van het landelijke programma "Eigenaar zoekt ruiter". Het kernteam is faciliterend aan alle regionale programma's en initiatieven. 
Meer informatie over dit programma:   https://eigenaarzoektruiter.nl/  
In 2020 heb ik samen met jurist en register mediator Gerrit Hulsbergen Hippisch Huis opgericht. We hebben onze ervaring en expertise gebundeld waardoor we u terzijde kunnen staan met deskundig, onafhankelijk advies en of verhaal van (letsel)schade of bijstand in conflictbemiddeling (mediation) met betrekking tot paard gerelateerde zaken. 


Hippisch Huis 

 


Bellen
Map